Geld verdienen met facebook? het kan!

Geld verdienen met Facebook? Het kan!

Verhoog je omzet en vergroot je naamsbekendheid door middel van Facebook! Het sociaal media platform Facebook wordt steeds meer gebruikt door bedrijven. In 2 jaar tijd is het percentage Facebook gebruikers gestegen van 33% naar 53%. Facebook is uitstekend te gebruiken voor het onderhouden van je klantcontacten. Je kunt hier foto’s van je gerechten plaatsen en laten zien hoe zorgvuldig jouw restaurant met hygiene omgaat. Ook kun je jouw klanten op de hoogte houden van acties en bijvoorbeeld kortingsdagen.

Hoe wij je kunnen helpen

Uit onderzoek is gebleken dat er vaak berichten worden gepost op de verkeerde tijden, wat leidt tot minder mensen die het bericht lezen. Of nog erger; afhaken. Wij van Cashdesk houden dit nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat er voor u, op het juiste moment een bericht wordt geplaatst op Facebook.

Laat het onderhouden aan ons over

Heb je zelf al een zakelijke Facebook pagina, maar geen tijd om deze te onderhouden of weet je niet hoe? Bij Cashdesk doen we dit graag voor je! Met professionele berichten, zonder spelfouten en correct Nederlands heeft u hier verder geen omkijken meer naar en is uw Facebookpagina in goede en ervaren handen.

Bereik meer potentiële klanten met advertenties

Wist je dat Facebook ook gebruikt kan worden voor advertenties? Dit gaat vaak fout door mensen die geen kennis en/of weet er van af hebben. Er wordt zomaar wat geplaatst vaak zonder een duidelijk doel of van slechte kwaliteit. Het is van groot belang om dit op de juiste manier te gebruiken en niet storend over te komen.

Neem contact op wat wij voor je kunnen betekenen

Kortom; Facebook heeft uw bedrijf veel te bieden. Bij CashDesk kennen we de ins & outs van Facebook en nemen we dit werk graag bij je uit handen. Wij zien nu al een toename van omzet 20% tot 25% in combinatie met Google Adwords campagnes bij onze huidige gebruikers. En dit zal alleen maar gaan groeien!

Neem vandaag nog contact op met CashDesk voor meer informatie en tarieven.

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?