Ik wil  

Bel ons op +31 2082021 96        Demo

Hardware

Hardware

Hardware

CashDesk levert uitsluitend kwalitatieve en stabiele hardware van A-merken. Welke hardware geschikt is voor uw restaurant hangt af van een aantal factoren zoals uw budget en de grootte en indeling van uw restaurant. Heeft u al hardware? In dat geval proberen wij deze altijd in de nieuwe opstelling op te nemen. Van mini PC’s tot all-in-one touchscreens, wij adviseren u graag!

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden terug van hardware die wij leveren:

 

 


Touchscreen monitor 21.5"

Professionele (horeca) all-in-one touchscreen monitor

InTouch 21.5″ Widescreen monitor P-CAP Touch – 1920*1080 (16:9) resolutie – 250 nits – LED backlight – inclusief stand (100×100 VESA mount) – inclusief 12V voeding – in de kleur zwart.

Touchscreen monitor 17.5"

 

 

 

Professionele (horeca) all-in-one touchscreen monitor

InTouch 17.5″ Design monitor – Bezelfree P-CAP Touch – 1280*1024 (5:4)
resolutie – 250 nits – inclusief stand (100×100 VESA mount) – VGA interface – in de kleur zwart

Epson printers

epson

 

 

 

Epson TM 20 printer.

Epson is hét merk voor horecaprinters. Deze thermische printer is perfect voor uw restaurant of horecagelegenheid. Zowel de USB-uitvoering als de netwerkuitvoering is beschikbaar.

NUC PC's

hardware

 

Weinig ruimte? Deze NUC PC doet niet onder voor een groot model. Eenvoudig weg te werken onder een werkblad of achter een scherm.

Klantenscherm 8"

Glacetron 8″ klantenscherm

Accessoires

 

 

 

Kassalades: Een compacte kassalade voor papier- en muntgeld. Deze elektronische lade gaat open bij contante betalingen maar is ook met een sleutel te bedienen.

Toetsenborden en muizen