Ik wil  

Bel ons op +31 2082021 96        Demo

Sneller schakelen & beter communiceren!

 

Website

Bespaar duizenden euro's met uw eigen bestel website. CashDesk maakt websites in uw huisstijl die te gebruiken zijn op elk apparaat.

Kassa software

Professioneel kassa en orderverwerkingsysteem. Bespaar tijd door automatische import van Thuisbezorgd, UberEats, Deliveroo en andere internet orders.

Bezorging

CashDesk regelt alles op het gebied van bezorgen. Automatische rit planning en het bijhouden van kasgeld bij de koeriers.

Restaurant

Snel en eenvoudig orders invoeren in uw restaurant? Een duidelijke plattegrond met tafelindeling helpt u met overzicht in uw restaurant.

ckassa bezorgsoftware

Wat heeft CashDesk kassa u te bieden?

CashDesk levert professionele kassasystemen voor de horeca. U kunt zich richten op uw restaurant terwijl u de automatisering aan ons overlaat!

Bestel website's

Een professionele bestel website is een 'must to have'. Het bespaart u veel geld en uw klanten worden weer van u. CashDesk levert full responsive (dus op elke apparaat te gebruiken) websites inclusief iDeal mogelijkheid tegen een redelijk tarief!

Mobiele apps

Vergroot uw klantenkring met behulp van mobiele apps. Door middel van pushberichten houdt u uw klanten altijd op de hoogte van acties.

Kassa software

Onze professionele kassa software bespaart u tijd, geld en is zeer efficient in gebruik. Automatische import van alle online orders!

VOIP telefonie

Opzetten van wachtrijen, wachtmuziekjes of reclameboodschappen? Het kan allemaal met VOIP telefonie en is nog goedkoper ook!

ICT systemen

Of het nou gaat om mobiele pin apparaten, VOIP telefonie of bonprinters. Wij kunnen u adviseren en bieden gerichte oplossingen voor u restaurant.

Partners