Online marketing

Online marketing

Wij helpen jou graag op het gebied van marketing!

Google is de meest gebruikte zoekmachine van Nederlandse internetgebruikers. Stel je is voor dat een advertentie van jouw restaurant bovenaan de zoekresultaten zullen komen? CashDesk kan je hierbij helpen. Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op en houden deze dagelijks bij. Wekelijks zullen wij een rapport toesturen met daarin de resultaten. Daarnaast biedt CashDesk je de mogelijkheid om Facebook als marketingtool in te zetten. Wij nemen je al het werk uit handen en houden deze up-to-date.

Onze voordelen

Beter vindbaar in Google

Jouw restaurant is te vinden via Google, wanneer mensen zoeken op de producten of diensten die jij aanbiedt.

Meetbare resultaten

Wij sturen je een wekelijks rapport toe, dat inzicht geeft hoeveel keer er is besteld via jouw betaalde advertentie.

Professioneel onderhouden van klantcontacten

Met professionele berichten, zonder spelfouten en correct Nederlands heb je hier verder geen omkijken meer naar en is uw Facebookpagina in goede en ervaren handen.

Meer omzet via eigen website

Meer klanten op uw eigen website of mobiele app. Meer klanten is meer orders en omzet, met grip op uw budget. Bij onze huidige klanten zien wij een stijging van 20% op hun omzet door middel van Adwords campagnes.

meerklanten kassa systeem

Google Adwords
Met Google Adwords kun je reclame maken op alle Google websites. Je bepaalt als adverteerder zelf wat de zoektermen zijn op basis waarvan je gevonden wilt worden. Zodra iemand dan een of meerdere van die zoektermen gebruikt, komt jouw advertentie in beeld. Je reclame is dan bijvoorbeeld te zien aan de rechterkant van de Google zoekmachine. Een mooie bijkomstigheid is dat je pas hoeft te betalen op het moment dat er ook daadwerkelijk op je advertentie wordt geklikt.

Facebook
Wist je dat Facebook ook gebruikt kan worden voor advertenties? Dit gaat vaak fout door mensen die geen kennis en/of weet er van af hebben. Er wordt zomaar wat geplaatst vaak zonder een duidelijk doel of van slechte kwaliteit. Het is van groot belang om dit op de juiste manier te gebruiken en niet storend over te komen. Kortom; Facebook heeft uw bedrijf veel te bieden. Bij CashDesk kennen we de ins & outs van Facebook en nemen we dit werk graag bij je uit handen.