10 features in restaurant bezorg software voor meer efficiëntie

Het is natuurlijk geweldig om uw eigen restaurant te hebben. U bent uw eigen baas en kunt elke dag bezig zijn met wat u het liefste doet. Toch zijn er ook dingen die het leven van een restauranteigenaar minder makkelijk maken. Wat dacht u van de administratie van bestellingen en bezorgingen? Of het registreren van de uren van uw personeel?

In deze blog vertellen wij u hoe CashDesk u hierbij kan helpen en uw efficiëntie een boost kan geven. Zo kunt u meer bezig zijn met uw echte passie, het bereiden van smakelijke maaltijden!

Restaurant bezorg software van CashDesk

De restaurant bezorg software van CashDesk kan u op allerlei manieren helpen om de dagelijkse taken in uw restaurant te stroomlijnen. Van het herkennen van klanten tot de urenregistratie tot handige koppelingen met externe applicaties: wij zetten 10 features van de CashDesk bezorg software voor u op een rijtje.

Restaurant software

1. Handige koppelingen

De CashDesk software heeft een slimme koppeling opgezet met grote bezorgdiensten. Bestellingen die u binnenkrijgt via Thuisbezorgd.nl, Hungry en andere order toeleveranciers verschijnen direct in uw systeem.

Weet u niet welke bezorgdienst het meest geschikt is voor uw restaurant? Lees dan onze blog over het verschil tussen de verschillende bezorgdiensten.

Ook telefonische- en afhaalbestellingen kunnen in de CashDesk software worden ingevoerd. Zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar. Wanneer u alles in één systeem ontvangt, hoeft u geen orders meer over te typen. Dit scheelt enorm veel administratief werk. Door de koppeling met het boekhoudpakket, kun je ook nog eens besparen op een boekhouder.

2. Koppeling met eigen website

Naast een koppeling met de grote bezorg websites kunt u uw bezorg software natuurlijk ook koppelen met uw eigen website. Uw eigen website is tenslotte het digitale visitekaartje van uw restaurant. Daarom is het het fijnst als uw klanten hun eten direct op uw eigen website bestellen.

Heeft u nog geen eigen website, of is deze aan een update toe? CashDesk kan u helpen met het opzetten van een effectieve en professionele website, inclusief bestelmodule en online menu. Ook zorgt CashDesk ervoor dat uw website online goed gevonden zal worden.

U kunt met een eigen website flink besparen op de kosten van online aanbieders zoals Thuisbezorgd. Een CashDesk website verdient zichzelf zo altijd terug!

3. Eenvoudige bediening

Het kassasysteem en de bezorg software van CashDesk zijn eenvoudig in gebruik. Door de overzichtelijke interface hebben u en uw personeel het binnen de kortste keren in de vingers. Geen lastige overgangsperiode met cursussen en handleidingen nodig. U kunt de dag van installatie meteen dezelfde avond aan de slag!

4. Google Maps integratie

Een andere handige feature in de CashDesk bezorg software is de integratie van Google Maps. In deze feature ziet u precies waar uw klanten zich bevinden. De Google Maps integratie zorgt er zelfs voor dat het systeem direct de route uitstippelt voor uw bezorger. Als u de bezorg software combineert met de delivery app van CashDesk kunt u zelfs zien waar uw bezorgers zich bevinden. Zo houdt u altijd het overzicht over al uw bestellingen en personeel.

Wanneer u gebruik maakt van de delivery app kunt u uw klanten laten zien waar de bezorger op dat moment is. Klanten weten zo precies wanneer ze de bestelling kunnen verwachten.

Restaurant Bezorgsoftware

5. Klantherkenning

Het klantenbestand van de CashDesk software geeft direct inzicht wie uw klanten zijn en waar zij zich bevinden. Daardoor kunnen uw bestellingen nog soepeler en efficiënter verwerkt worden.

Elke klant wordt in het systeem opgeslagen, ongeacht hoe deze besteld heeft. Zo bouwt u een compleet klantenbestand op met klanten die telefonisch bestellen of via de eigen website, maar ook via Thuisbezorgd en Hungry.

Met de unieke telefoonkoppeling van CashDesk ziet u zelfs direct welke klant u belt. Zijn gegevens worden weergegeven in CashDesk en u kunt meteen beginnen met het invoeren van de bestelling.

6. Koppeling met pin

U kunt de bezorg software van CashDesk koppelen met uw eigen pinautomaten. CashDesk is te koppelen met zowel CCV als ATOS pinautomaten. Hartstikke handig, gezien de trend om steeds meer met pin te betalen, in plaats van contant geld.

7. Kasgeld controle

Een ander voordeel van de bezorg software van CashDesk is dat het kasgeld automatisch wordt bijgehouden. Zo weet u aan het eind van de avond precies welk bedrag u van uw bezorgers dient te ontvangen en hoeft u niet meer per bestelling met ze af te rekenen.

Er is daarnaast een extra veiligheid ingebouwd, hierdoor weet u zeker dat bezorgers nooit te veel kasgeld bij zich hebben.

8. Urenregistratie personeel

Daarnaast zorgt de kassasoftware er voor dat de begin- en eindtijden van uw personeel automatisch geklokt worden. Op die manier kunt u de gewerkte uren gemakkelijk koppelen aan het loonpakket of personeelsplanning programma.

Restaurant Personeel

9. Automatische rapportage

De beste manier om de efficiëntie van uw restaurant te verhogen is door uw statistieken bij te houden en deze keer op keer te verbeteren. Welke producten worden het beste verkocht? Op welke dagen is uw omzet het grootste? Dit soort vragen zijn verleden tijd met de managementrapportage van CashDesk.

Door een handige feature exporteert u met gemak uw omzetgegevens naar uw boekhoudpakket. Zo verliest u nooit meer het overzicht!

10. Ondersteuning voor franchises

Bent u een franchisegever? Dan biedt CashDesk u nog meer opties. Met behulp van een heatmap ziet u bijvoorbeeld waar uw klanten zich bevinden. Daarnaast heeft u per restaurant inzicht in de omzet, orderstatussen en nog veel meer. Uiteraard allemaal live en in de cloud.

Cashdesk Software in uw restaurant

Na het lezen van deze blog weet u welke voordelen uw restaurant allemaal kan halen uit het gebruik van de CashDesk bezorg software. Door onder anderen de koppeling met grote bezorgdiensten, klantherkenning en de automatische rapportages kunt u efficiënter te werk gaan.

Wilt u in uw restaurant ook gebruik maken van de bezorg software van CashDesk? Vraag dan een demo op, of neem contact met ons op, wij adviseren u graag!

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?