Ik wil  

De Cashdesk pin oplossing

Op zoek naar de ultieme oplossing voor betaalgemak in jouw restaurant? Onze geavanceerde pinautomaten zijn meer dan alleen een betaalterminal – Geef je klanten de vrijheid om te betalen zoals zij willen, terwijl jij profiteert van een soepele en efficiënte bedrijfsvoering.


SUNMI P2 Lite

SUNMI P2 Lite:

Ervaar betaalgemak met de SUNMI P2 Lite pinautomaat. Deze compacte handheld terminal biedt efficiëntie en eenvoud in één. Accepteer moeiteloos betalingen met de ingebouwde barcodescanner en duidelijk 5″ display. Blijf altijd verbonden dankzij de ingebouwde simkaart. Ontdek vandaag nog een nieuwe manier van transacties doen met de gebruiksvriendelijke technologie van de SUNMI P2 Lite.

Prijs: €375,60 ex. BTW

Betaalmethodes:  Contactloos, EMV Chip, NFC, QR code & Apple / Google pay

Scherm: 5” HD IPS 1280 x 720 touchscreen

Interface: 4G, Bluetooth, USB-C, WiFi

Aanvragen

SUNMI P2 Smartpad

SUNMI P2 Smartpad:

Betalingen zijn nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij het SUMNI P2 Smartpad. Met een geïntegreerde pinautomaat, een ruim 4″ liggend display en een stabiele vaste internetverbinding, maakt dit geavanceerde apparaat transacties moeiteloos. Ontdek de toekomst van betalen met het slimme en intuïtieve SUMNI P2 Smartpad.

 

Prijs: €410,00 ex. BTW

Betaalmethodes:  Contactloos, EMV Chip, NFC, QR code & Apple / Google pay

Scherm: 4” HD 480 x 800 touchscreen

Interface: Bluetooth, Ethernet, USB-C, WiFi

Aanvragen

SUNMI P2 Pro

SUNMI P2 Pro:

Ontdek moeiteloos betaalgemak met de SUNMI P2 Pro pinautomaat. Deze geavanceerde handheld terminal combineert efficiëntie en gebruiksgemak in een enkel toestel. Verwerk betalingen zonder enige moeite dankzij de ingebouwde barcodescanner en het heldere 6″ display. Blijf permanent in verbinding met de dual simkaart ondersteuning. Duik vandaag nog in een vernieuwde transactie-ervaring dankzij de intuïtieve technologie van de SUNMI P2 Pro.

Prijs: €451,00 ex. BTW

Betaalmethodes:  Contactloos, EMV Chip, NFC, QR code & Apple / Google pay

Scherm: 5.99″ HD+ 1440 x 720 touchscreen

Interface: 4G, Bluetooth, USB-C, WiFi

Aanvragen

Worldline samenwerking

Worldline samenwerking:

Wij hebben ook een samenwerking met Worldline, hun betaalautomaten werken naadloos met de systemen van Cashdesk. In samenwerking met Worldline ondersteunen wij dagelijks vele ondernemers in het ontvangen van betalingen. Mocht je vragen hebben over de samenwerking, druk dan op de knop voor meer informatie.

Meer informatie