Out of the box: 9 tips voor meer omzet

Als restaurant eigenaar, is het vinden van frisse en effectieve manieren om je verkoop te verhogen essentieel. Hieronder delen we enkele inspirerende strategieën die niet alleen je verkoop zullen stimuleren, maar ook je restaurant zullen onderscheiden van de rest. Tip 1. Ontdek de kracht van niche catering Het cateren voor specifieke gemeenschappen, zoals lokale sportteams, …

Wat kan ChatGPT en Artificial intelligence betekenen voor jouw bezorg of afhaalrestaurant?

Wat kan ChatGPT en Artificial intelligence betekenen voor jouw bezorg of afhaalrestaurant? Als restaurantondernemer kom je regelmatig voor nieuwe uitdagingen en kansen te staan om je bedrijf te laten groeien en te verbeteren. Een opkomende technologie die je hierbij kan helpen, is artificial intelligence en  de toepassing van ChatGPT. In deze blog duiken we in …

Verbod op wegwerpplastic: per 1 juli 2023: Wat betekent dit voor jouw restaurant?

Verbod op wegwerpplastic per 1-7-2023. Wat betekent dit voor uw restaurant? Vanaf 1 juli 2023 mogen horecagelegenheden geen gratis plastic verpakkingen meer meegeven voor eten en drinken voor onderweg, afhaal en bezorging. Vanaf 2024 geldt dit ook voor consumptie ter plaatse. Het doel van deze maatregel is om het gebruik van wegwerpverpakkingen tegen te gaan …

CashDesk en VCHO slaan handen ineen voor de Aziatische horecasector

HOOFDDORP – Aziatische bezorg- en afhaalrestaurants beschikken straks over unieke mogelijkheden voor het bestellen, betalen en bezorgen. De Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en CashDesk gaan samenwerken om de Aziatische horecasector in Nederland naar een hoger niveau te brengen met het CashDesk POS-systeem. Een Indonesisch restaurant in Dordrecht is de eerste die er mee aan …

Bereken jij de door inflatie stijgende prijzen door aan je klant in de horeca?

Na bijna twee jaar van lockdowns en coronamaatregelen weet de consument zijn weg weer te vinden naar de horeca. Helaas kan de inflatie nu voor onaangename verrassingen zorgen. De inkoopprijzen, energieprijzen en personeelskosten schieten pijlsnel omhoog. Hierdoor zien veel horecaondernemers zich genoodzaakt om de prijzen te verhogen. Moet je deze prijsstijging doorberekenen aan de klant? …

10 tips voor het vinden van bezorgers voor je restaurant

In de horeca is sinds de coronacrisis sprake van een personeelstekort. Ook bezorgers zijn steeds moeilijker te vinden. Misschien heb jij ook moeite met het vinden van bezorgers voor jouw restaurant. Gelukkig zijn er verschillende manieren om bezorgers te vinden én te behouden. Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje. 1. Advertentie …

Waar moet je bezorgrestaurant website minimaal aan voldoen om te concurreren met Thuisbezorgd?

Steeds meer horecaondernemers kiezen voor een eigen bestel website voor hun bezorg- of afhaalrestaurant. Hiermee zijn ze niet meer afhankelijk van platforms zoals Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Je bespaart hiermee een commissie van 14% per bestelling. Een gemiddeld bezorgrestaurant bespaart al snel €10.000,- per jaar. Zelf berekenen hoe veel dit voor jouw restaurant is? Overzichtelijke en …