Website maken voor uw restaurant: de do’s en don’ts!

Wat voor restaurant u ook heeft, een website is tegenwoordig onmisbaar voor elke horecagelegenheid. Zelfs als u al jaren zonder website een restaurant beheert, is het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Klanten bestellen hun eten via het internet of oriënteren zich online alvorens een tafel te reserveren. Een website is dus belangrijk, …

Gaat uw restaurant met de tijd mee?

De wereld verandert enorm snel, zo ook de restaurant-wereld. Van online vindbaarheid en bestel-apps tot multifunctionele kassasystemen. Hoe goed gaat uw restaurant met de tijd mee? In deze blog komt u erachter. We zetten de belangrijkste ontwikkelingen uiteen en vertellen u hoe u hiervan kunt profiteren. Klanten oriënteren zich online De grootste ontwikkeling van de …

8x onmisbare horeca software voor elk restaurant

Als restauranteigenaar heeft u het waarschijnlijk druk genoeg. Er moet hard en snel gewerkt worden en er moet veel bijgehouden worden, van reservaties tot personeelsuren. Gelukkig bestaan er veel software-programma’s die u kunnen helpen om slimmer, sneller, en effectiever te werken. Welke soorten software zijn er? Wat kan software voor uw restaurant betekenen? En welke …

Eten bezorgen: Zo bepaalt u de omvang van uw bezorggebied

Mensen bestellen tegenwoordig veel vaker eten dan vroeger. De maaltijden van uw restaurant thuis laten bezorgen kan dan ook een enorme groei in omzet en naamsbekendheid betekenen. Mensen bestellen niet alleen meer een vette hap, ook de biefstukken en salades worden tegenwoordig aan huis bezorgd. Denkt u er ook aan om uw maaltijden te laten …