Dark kitchens: de toekomst van bezorgrestaurants?

De wereld van bezorgrestaurants is continu in beweging. Veranderende wensen en behoeften vanuit de doelgroep hebben een sterke invloed op de markt, evenals technologische ontwikkelingen. De combinatie van een afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid om een geheel restaurant online draaiende te houden hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens.  …

Tips om verkeersschade te verminderen bij bezorgrestaurants

Tips om verkeersschade te verminderen bij bezorgrestaurants   Het toenemende aantal bezorg scooters en fietsen zorgt ook voor meer onveilige situaties in het verkeer. Maaltijdbezorgers op de scooter maken bijvoorbeeld zes keer meer schade dan een prive bestuurder. Dat bestuurders van bezorgscooters aanzienlijk meer schade veroorzaken en opdoen heeft natuurlijk ook te maken met het …

Werken zonder tablet van UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd

Bestellingen komen van alle kanten je bezorgrestaurant binnen. Online bestellingen via je eigen website , Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats. Offline bestellingen worden telefonisch geplaatst. Mogelijk wordt een deel van jouw omzet ook gegenereerd via afhaal- of restaurantgasten. Zou het niet ideaal zijn als je al deze bestellingen binnen één systeem kunt verwerken? CashDesk is in …

5 offline marketinguitingen ter promotie van uw restaurant

Er is de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de mogelijkheden van online marketing, ook in de horeca. Dat is ook niet zo gek, door middel van nieuwe technologieën wordt het steeds makkelijker om gericht en effectief te marketen. Dat betekent echter niet dat we offline marketing mogen vergeten. Marketing vindt (bijna) nooit op maar …

Hoe zorgen goede productfoto’s voor meer restaurantbezoek?

U heeft een prachtig restaurant, een heerlijk menu, een goede website en vriendelijk personeel. U lijkt alles goed te doen, toch ziet u het aantal gasten niet stijgen. Herkenbaar? U bent niet de enige. Gelukkig zijn er manieren om meer mensen naar uw restaurant te krijgen. Productfoto’s van het eten wat u serveert zijn bijvoorbeeld …

Waar bestaat de franchise fee bij restaurants uit?

Bent u van plan om een franchisenemer te worden? Dan heeft u vast en zeker de term ‘franchise fee’ wel eens voorbij horen komen. Een franchise fee is het bedrag dat u als franchisenemer betaalt om onderdeel te worden van een franchise. U koopt hiermee dus in principe de kennis en het materiaal dat nodig …