Bespaar op commissies via bestellingen op eigen website

Bespaar op commissies via bestellingen op eigen website

Het overgrote deel van de bestellingen die geplaatst worden bij restaurants komen binnen via ThuisBezorgd. U ontvangt zeer waarschijnlijk zelfs ruim 80 procent van uw online bestellingen via hun, net als andere restauranthouders. ThuisBezorgd is dus met recht een grote speler te noemen.

Eenvoudig online betalen

Mensen bestellen graag via ThuisBezorgd en dat is niet zonder reden: ThuisBezorgd heeft het eenvoudig, online betalen voor bezorgde maaltijden bij het grote publiek populair gemaakt. Klanten hebben uw folder met menukaart niet meer nodig, aangezien alles online staat. Daarnaast kunnen ze hun bestellingen makkelijk online volgen. Ook is het voor klanten makkelijk en snel om met iDeal te kunnen betalen. Door alle voordelen die ThuisBezorgd biedt, lijkt het misschien een onbegonnen zaak om dit te willen veranderen, maar vergeet u niet dat ThuisBezorgd een groeiende kostenpost is waar u flink op kunt besparen.

Met deze handige calculator berekent u eenvoudig hoeveel u kunt besparen op commissies van ThuisBezorgd wanneer u een bestelmodule toegevoegd op uw eigen website.

Bereken hier hoeveel u precies kan besparen.

Een stijgende commissie

Thuisbezorgd biedt zijn diensten natuurlijk niet gratis aan. Voor iedere bestelling die ze binnen krijgen en doorspelen aan een restaurant vragen ze een deel van het geld: een commissie. Deze commissie staat op dit moment op 13 procent, maar stijgt jaarlijks met 1 procent en wordt dus alleen maar meer. Het is dus van belang om niet te afhankelijk te worden van ThuisBezorgd en uw klanten via uw eigen kanalen te laten bestellen.

Een eigen module

Door een eigen bestelmodule op de bestaande website van uw restaurant te plaatsen, kunnen uw klanten nog steeds met hetzelfde gemak bestellen als via ThuisBezorgd. Ook wanneer u nog geen bestel website heeft bieden wij mogelijkheden om u bv. zowel van een website als een bestelmodule te voorzien. Op deze manier worden uw klanten weer voor 100% van u! Het is uw eerste grote stap naar onafhankelijkheid van ThuisBezorgd.

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?