Ik wil

Bel ons op +00 31 2082021 96        Nieuws →

Bestelzuil

Bestelzuil

Hogere omzet voor uw afhaal restaurant door bestelzuilen

Het werken met een bestelzuil in uw restaurant zorgt voor vele voordelen. Zo zal er een stuk minder miscommunicatie tussen de gasten, bestelbalie, en keuken zijn. Dit zorgt ervoor dat er minder bestellingen verkeerd bereid worden en er dus minder derving is. Omdat de bestelzuil als een betrouwbare werknemer functioneert hoeft u ook minder personeel in te zetten, wat nog meer menselijke fouten elimineert.  

Daarnaast bestellen gasten vaak meer bij een bestelzuil dan bij een werknemer aan de balie, en gaat het bestellen ook nog eens sneller. Dit alles zorgt ervoor dat uw inkomsten en omzet kan verhogen.

 

Sturen bestellingen automatisch naar de keuken

De bestelzuilen sturen de bestellingen van klanten direct door naar de keuken. Werkt u met meerdere keukens? Dit zorgt ervoor dat de juiste bestellingen bij de juiste keuze keuken terecht komen.

Geven bestellingen accuraat door

De tijden van miscommunicatie en onleesbare handschriften zijn voorbij. De bestelzuilen geven de bestellingen altijd accuraat door naar de keuken.

Stroomlijnen het bestelproces

De bestelzuil communiceert snel en accuraat met de rest van uw medewerkers. Het bestelproces zal daardoor soepel en gestroomlijnd verlopen.

Accepteren betalingen

Nadat gasten hun bestelling hebben samengesteld kunnen ze direct betalen. Ook dit gebeurt snel accuraat. Nooit meer een kasverschil dus.

Kiosk software op maat

U kunt de software van de bestelzuil, ook wel kiosk software genoemd, helemaal naar uw eigen wensen aanpassen. Zo kunt u het kleurenschema volledig aanpassen naar de huisstijl van uw restaurant, en kunt u uw eigen logo toevoegen aan de vormgeving.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle gerechten van uw menukaart toe te voegen en in categorieën te plaatsen. Zeker als uw restaurant een grote menukaart heeft, kan dit het bestelproces versnellen. Ten slotte kunt u uw gerechten nog aantrekkelijker maken door mooie foto’s toe te voegen.

Direct resultaat

Een bestelzuil is een slimme investering met direct resultaat. Zorg ervoor dat u deze op een zichtbare plek in uw restaurant plaatst en dat deze in het oog springt. Gasten zullen dan automatisch aangetrokken worden door de bestelzuil, wat de drukte aan de bestelbalie aanzienlijk vermindert.

Doordat er minder handelingen nodig zijn aan de bestelbalie, kunt u deze werknemers op een andere plek in het restaurant inzetten, of u kunt besparen op personeelskosten.  

Order direct in uw CashDesk systeem

Nadat een consument een order heeft ingevoerd zal deze direct zichtbaar zijn in uw CashDesk systeem. De bonnen worden uitgeprint in de diverse keukens.  Heeft u geen CashDesk systeem? Ook daar zijn oplossingen voor.

Bestelzuil kopen voor uw Take Away restaurant

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een bestelzuil in uw restaurant voor contactloos bestellen? Of bent u benieuwd wat een bestelzuil exact voor uw restaurant kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de opties met u.