Ik wil

Bel ons op +00 31 2082021 96        Nieuws →

Franchise bezorgsysteem

Franchise bezorgsysteem

Franchise restaurant bezorgsoftware

Als franchisegever wilt u altijd het overzicht houden over al uw franchisenemers. Het franchise bezorgsysteem van CashDesk geeft u alle inzichten die u nodig heeft om het overzicht te bewaren. Uw restaurants en bezorgrestaurants worden voorzien van een gebruiksvriendelijk en professioneel POS systeem, en u vindt alle data terug in het franchiseportal (cloud based portal). Zo blijft u altijd op de hoogte van de status en prestaties van uw franchisenemers.

Performance Dashboard (real time KPI’s)

Het franchise bezorgsysteem houdt alle KPI’s bij die u nodig heeft. Van de gemiddelde afhaaltijd en de gemiddelde bezorgtijd, tot de gemiddelde keukentijd. Zo ziet u direct waar u uw rendement kunt verhogen.

GPS tracking bestellingen en bezorgers

Via onze integratie met Google Maps kunt u alle bestellingen en bezorgers nauwkeurig tracken. Dit zorgt voor een compleet overzicht in de status van alle bezorgingen.

Order Prioritization

De software geeft prioriteit aan bestellingen op basis van een geautomatiseerde berekening die gericht is op het optimaliseren van de algehele kwaliteit van de bestelling

Orderverwerking

We hebben een specifieke melding in de dispatcher geïntegreerd die ervoor zorgt dat elke bestelling volledig wordt afgeleverd. Ontevreden klanten worden hiermee zoveel als mogelijk vermeden.

Rapportages op maat

Het franchise bezorgsysteem verzamelt continu data van al uw restaurants en bezorgrestaurants. Hierdoor levert het systeem rapportages op maat. Deze kunt u zelf uitdraaien, maar CashDesk kan dat ook voor u doen.

Koppeling met bestelzuilen

Maakt uw franchise gebruik van bestelzuilen? Dan kunnen deze uiteraard ook gekoppeld worden aan uw franchise bezorgsysteem.

Organisatie aansturen vanaf afstand – data gedreven

Omdat het systeem real time KPI’s bijhoudt bent u altijd op de hoogte van de meest recente data. Hiermee kunt u al uw franchisenemers overzien en de strategie gaandeweg aanscherpen.

Koppeling met Thuisbezorgd, Foodora en UberEats

CashDesk heeft een koppeling gelegd met de meestgebruikte bestelsites voor eten: Thuisbezorgd, Foodora en UberEats. Deze extra bestellingen worden via onze software eenvoudig doorgegeven aan alle franchise restaurants.

API-koppelingen

Het franchise bezorgsysteem kan ook voorzien worden van verschillende API-koppelingen. Denk hierbij aan koppelingen voor personeelsplanning, boekhoudpakketten, en voorraadsystemen.

Heatmap

In de franchise portal van CashDesk is inzichtelijk gemaakt door middel van een heatmap waar de meeste klanten die een bestelling hebben geplaatst wonen. Deze data helpt u bij het bepalen van uw bezorggebied en verspreidingsgebied van uw marketinguitingen.  

7 dagen per week support

De support van CashDesk staat zeven dagen per week voor u klaar, dus ook in het weekend.

Franchise bezorgsysteem kopen voor franchise restaurants

Het POS bezorgsysteem voor franchise restaurants is door de vele soepel lopende functies speciaal ingericht om ervoor te zorgen dat u op afstand de belangrijkste KPI’s en metrics in de gaten kunt houden.

Wilt u met uw franchise ook profiteren van de vele voordelen van een franchise bezorgsysteem? Neem dan contact met ons op en vraag een demo aan.