Ik wil  

Bel ons op +00 31 2082021 96        Demo

Bezorgsoftware

Bezorgsoftware

Van orderontvangst tot bezorging via een professioneel kassasysteem: cashdesk bezorgsoftware

Het professionele POS systeem is voorzien van een touchscreen scherm wat ervoor zorgt dat u in een paar simpele stappen uw order in kunt voeren. Betrouwbaarheid, simpel en snel orders invoeren bespaart u tijd en zorgt voor kwaliteit. CashDesk bezorgsoftware is daarom een echte salesbooster voor uw bedrijf. Maakt u liever gebruik van een PC? CashDesk werkt ook met toetsenbord en muis.

U kunt ons hardware assortiment hier bekijken.

Regelt de bezorg route's

Handmatig ingeven van adressen om een route op te zoeken is verleden tijd. CashDesk laat direct de juist route zien.

Regelt alle orders

Automatische import van orders van Thuisbezorgd, UberEats en andere bestelsites. Ook het handmatig invoeren van orders doet u binnen 1 minuut

Houdt uw kassa bij

Of het nu gaat om orders, je uitgaven, of het kasgeld bij de koeriers: CashDesk bezorgsoftware heeft alles onder controle.

Kent je klanten

Heeft een klant eerder besteld? Alle gegevens van deze klant zijn dan bekend in CashDesk. De volgende bestelling zal daardoor nog sneller ingevoerd kunnen worden en... de klant voelt zich klant!

Wat doet onze bezorgsoftware?

Koppeling met bestelsites

CashDesk heeft als enige systeem een uiterst slimme koppeling opgezet met dé grote eten bestelsites zoals Thuisbezorgd.nl , UberEats, Deliveroo en andere order toeleveranciers. Deze orders komen direct in uw kassa ! Het overtypen van mailtjes en faxen behoort voorgoed tot het verleden. Ook koppelingen met uw bestaande website zijn mogelijk.

Kassa, keuken en bezorgers

Een 3-tal dashboardfuncties maakt de status waar een order zich bevind in het proces snel inzichtelijk: de kassa, in de keuken of bij de bezorgers. Uiteraard met de juiste informatie voor elke werkplek en natuurlijk ook printbaar. Voor de bezorgers zelfs een automatische routeplanning. Contante orders worden automatisch geteld bij de bezorger. Hierdoor is er altijd een controle op uw kasverkeer. Een order toch even uit het oog verloren? CashDesk attendeert je erop als de orderdoorlooptijd te lang duurt.

Veel opties zijn instelbaar via de instellingen. Hierdoor is CashDesk instelbaar voor kleine maar ook grote bezorgrestaurants.

     

Klantherkenning

Het klantenbestand geeft direct zicht om wie en waar uw klanten zich bevinden. Ook hierin zijn slimme opties opgenomen zoals de klantherkenning op basis van eerdere bestellingen. Met onze unieke telefoonkoppeling ziet u direct wie er belt en worden de gegevens zichtbaar in CashDesk. Uw klant voelt zich direct herkend en het voorkomt onnodige wachttijden aan de counter en telefoon. U kunt direct beginnen met het invoeren van de order.

Voor nieuwe klanten maken wij de invoer nog eenvoudiger. Het invoeren van een postcode en huisnummer is voldoende. De online postcode check geeft de juiste straatnaam en plaats weer.

Koeriers en bezorging

In de koeriersfunctie ziet u direct welke koeriers aangemeld zijn en welke orders klaar zijn om bezorgd te worden. Een extra veiligheid is ingebouwd welke ervoor zorgt dat uw bezorgers nooit te veel kasgeld bij zich hebben.

Een rittenstaat geeft aan het eind van de dienst inzicht welke ritten zijn gereden door welke koerier.

Wilt u weten waar uw koeriers zich bevinden? Met onze speciale bezorger APP (GPS track & trace) kunt u precies zien waar de koeriers zich bevinden.

De kassa- bezorgsoftware zorgt voor het automatisch bijhouden van de begin- en eindtijden zodat u deze eenvoudig kunt koppelen aan uw loonpakket.

Bezorgsoftware
Bezorger App

routekaart

Managementrapportages

Naast het orderproces is er uiteraard ook gedacht aan managementrapportages. Uw omzetontwikkeling is direct te volgen en te sturen. Diverse rapportages en grafieken maken uw bedrijfsvoering inzichtelijk. Eenvoudige functie om uw omzetgegevens eenvoudig naar uw boekhoudpakket te exporteren vanuit de bezorgsoftware.

blog

blog

Marketing

CashDesk is niet alleen een orderverwerking systeem maar ook een marketing instrument. Meerdere marketing tools zorgen ervoor dat uw eigen website meer bezoekers en orders oplevert! Wij helpen u om te berekenen wat dit in uw geval kan opleveren. Vaak zijn dat duizenden euro’s op jaarbasis.

Sparen is ‘hot’. Een compleet loyaliteitsprogramma om klanten aan je te binden en te laten bestellen via je eigen website.

Via ons blog geven wij regelmatig belangrijke marketing tips die u zelf kunt toepassen. Hulp nodig? Wij bieden ook marketing oplossingen aan.

blog

Franchisebedrijven

Als franchisegever wil je controle houden over de aangesloten restaurants. Ons portal voor franchisegevers biedt uitkomst aan alle vragen. Uiteraard volledige live en ‘in the cloud’. Vergelijkingen met voorgaande dagen, status per order, een complete laborberekening, KPI’s en nog veel meer. U wilt weten waar uw klanten precies zitten? Bekijk het op de heatmap en u ziet het precies.

     

 

 

Ondersteuning

Cashdesk is een 100% Nederlands product met Nederlandse ondersteuning. Ook in de voor u kritieke (bezorg) uren. Onze bezorgsoftware is geschikt voor elk Delivery en Take Away Restaurant zoals pizzeria’s, sushi restaurant, saladebars, snackbars en andere fastfood restaurants