Positieve klantervaringen als drijfveer voor betere resultaten voor restaurants

Positieve klantervaringen als drijfveer voor betere resultaten voor restaurants [DEEL 1] Positieve klantervaringen: De fase voor het bestellen van eten [DEEL 2] Positieve klantervaringen: De bestelfase bij restaurants [DEEL 3] Positieve klantervaringen: De fase na het bestellen van eten   Hoe ervaren uw klanten een bestelling bij uw restaurant? Is uw website gebruiksvriendelijk, zijn uw …

Wat betekenen de geleidelijke afbouw van de corona maatregelen en de nieuwe horeca richtlijnen voor uw restaurant?

Update 29/09/2020: Nieuwe maatregelen (van toepassing op de horeca) Eet- en drinkgelegenheden hebben tot 21.00 inloop, om 22.00 uur is de zaak gesloten. Afhaal- en bezorgrestaurants moeten om 2.00 ’s nachts dicht, maar mogen na 22.00 geen alcohol meer verkopen. In andere gebouwen dan de eigen woning geldt dat er met maximaal 4 personen een …

8 tips voor de juiste online bestel ervaring

Consumenten die online maaltijden bestellen kiezen voor gemak en tijdbesparing. Het is dus verstandig om het online bestellen van maaltijden niet te moeilijk te maken. Zorg ervoor dat het online bestelproces gemakkelijk en vertrouwd aanvoelt. De vraag van de consument blijft veranderen. Daarom is het van belang dat restaurants het online bestelproces blijven optimaliseren.   …

6 tips voor meer bestellingen via je bezorgrestaurant website

Bespaar duizenden euro’s per jaar met een eigen CashDesk website Wij horen regelmatig van klanten dat het een flinke uitdaging is om veel orders via een eigen website te ontvangen. Wij bewijzen in deze nieuwsbrief dat dit wel degelijk kan. In dit voorbeeld ontvangt onze klant met een CashDesk website maar liefst 62% van zijn …

Dark kitchens: de toekomst van bezorgrestaurants?

De wereld van bezorgrestaurants is continu in beweging. Veranderende wensen en behoeften vanuit de doelgroep hebben een sterke invloed op de markt, evenals technologische ontwikkelingen. De combinatie van een afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid om een geheel restaurant online draaiende te houden hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens.  …