8 tips voor de juiste online bestel ervaring

Consumenten die online maaltijden bestellen kiezen voor gemak en tijdbesparing. Het is dus verstandig om het online bestellen van maaltijden niet te moeilijk te maken. Zorg ervoor dat het online bestelproces gemakkelijk en vertrouwd aanvoelt. De vraag van de consument blijft veranderen. Daarom is het van belang dat restaurants het online bestelproces blijven optimaliseren.   …

6 tips voor meer bestellingen via je bezorgrestaurant website

Bespaar duizenden euro’s per jaar met een eigen CashDesk website Wij horen regelmatig van klanten dat het een flinke uitdaging is om veel orders via een eigen website te ontvangen. Wij bewijzen in deze nieuwsbrief dat dit wel degelijk kan. In dit voorbeeld ontvangt onze klant met een CashDesk website maar liefst 62% van zijn …

Dark kitchens: de toekomst van bezorgrestaurants?

De wereld van bezorgrestaurants is continu in beweging. Veranderende wensen en behoeften vanuit de doelgroep hebben een sterke invloed op de markt, evenals technologische ontwikkelingen. De combinatie van een afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid om een geheel restaurant online draaiende te houden hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens.  …

Dark kitchens: de toekomst van bezorgrestaurants?

De wereld van bezorgrestaurants is continu in beweging. Veranderende wensen en behoeften vanuit de doelgroep hebben een sterke invloed op de markt, evenals technologische ontwikkelingen. De combinatie van een afnemende behoefte om uit eten te gaan en de mogelijkheid om een geheel restaurant online draaiende te houden hebben geresulteerd in een nieuw fenomeen: dark kitchens.  …

Tips om verkeersschade te verminderen bij bezorgrestaurants

Tips om verkeersschade te verminderen bij bezorgrestaurants   Het toenemende aantal bezorg scooters en fietsen zorgt ook voor meer onveilige situaties in het verkeer. Maaltijdbezorgers op de scooter maken bijvoorbeeld zes keer meer schade dan een prive bestuurder. Dat bestuurders van bezorgscooters aanzienlijk meer schade veroorzaken en opdoen heeft natuurlijk ook te maken met het …

Werken zonder tablet van UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd

Bestellingen komen van alle kanten je bezorgrestaurant binnen. Online bestellingen via je eigen website , Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats. Offline bestellingen worden telefonisch geplaatst. Mogelijk wordt een deel van jouw omzet ook gegenereerd via afhaal- of restaurantgasten. Zou het niet ideaal zijn als je al deze bestellingen binnen één systeem kunt verwerken? CashDesk is in …

7 tips voor duurzaam ondernemen in uw restaurant

Het kan u niet ontgaan zijn dat het niet goed gaat met het milieu. Door de invloed van de mens gaat de aarde er hard op achteruit; de zeespiegel stijgt, de aarde warmt op en plastic vult de zee. Daarom is het belangrijk dat we de handen ineen slaan om het milieu te redden. U …

5 offline marketinguitingen ter promotie van uw restaurant

Er is de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan de mogelijkheden van online marketing, ook in de horeca. Dat is ook niet zo gek, door middel van nieuwe technologieën wordt het steeds makkelijker om gericht en effectief te marketen. Dat betekent echter niet dat we offline marketing mogen vergeten. Marketing vindt (bijna) nooit op maar …