Ik wil

Bel ons op +00 31 2082021 96        Nieuws →

Delivery app

Volg bezorgingen met onze Bezorg app

Wanneer u uw maaltijden aan huis bezorgt, is het belangrijk dat u ten alle tijden op de hoogte bent van waar uw bezorgers zich bevinden. Door dit goed in de gaten te houden kunt u het bezorgproces en uw planning efficiënter maken. Daarom hebben wij  een app  ontwikkeld die u helpt om grip op uw bezorgers te krijgen.

 

Met onze app bent u dankzij een GPS tracker altijd op de hoogte van de locatie van uw bezorgers en de status van de orders. Bovendien kunt u de app uitbreiden met de additionele sms-dienst. Hiermee ontvangen klanten ook een link via sms waarmee ze hun eigen bezorging kunnen volgen. Hierdoor weten klanten precies waar ze aan toe zijn en hoeven ze niet meer naar uw filiaal te bellen om te vragen waar hun eten blijft. Met de Bezorg app van CashDesk helpt u dus niet alleen uzelf en uw bezorgers, maar maakt ook uw klanten extra blij.

Bel de klant

Bel direct de klant vanuit de app. Handmatig invoeren van telefoonnummers van de klant is overbodig

Navigeer naar de klant

Navigeer door middel van één druk op de knop direct vanaf de huidige GPS positie naar het bezorgadres.

Overzicht te bezorgen orders

Toont een overzicht in de app van nog te bezorgen orders

Android en IOS

Geschikt voor alle IOS en Android smartphones

Functies van de Delivery app

Wat is de Bezorg app?

Wanneer een order gekoppeld is aan een bezorger ontvangt hij deze automatisch is zijn app. Vervolgens navigeren zij vanuit de app naar het bezorgadres en kunnen ze direct met klanten bellen. Via de CashDesk bezorgsoftware ziet u ondertussen precies waar een bezorger zich bevindt en wat de status van de order is. Is een order afgeleverd? Dan wordt deze direct afgerond in de CashDesk bezorgsoftware. Met de app houdt u altijd de controle en overzicht over het bezorgproces, ook in de drukste periodes.

Bezorger App
Bezorger App

Functies van de Bezorg app

Bel de klant

Uw bezorgers kunnen de klanten direct vanuit de app bellen. Met de handige ‘bel klant’-functionaliteit wordt het onthouden en handmatig invoeren van telefoonnummers overbodig. Dit kan bijvoorbeeld goed van pas komen als de bezorger voor een dichte deur staat en er wordt niet opengedaan, of wanneer de bezorging vertraging oploopt. U maakt dus niet alleen het leven van uw bezorgers makkelijker, u helpt de klant ook nog eens.

Overzicht van de orders

In de app vinden de bezorgers een duidelijk overzicht van alle openstaande orders. Wanneer er een nieuwe order binnenkomt op uw POS-systeem krijgen de bezorgers die dienst hebben automatisch een notificatie op hun telefoon. Zo weten de bezorgers waarin ze aan toe zijn en behoudt u het overzicht.

Navigatie

Met één druk op de knop navigeren uw bezorgers vanaf hun huidige positie naar het bezorgadres via GPS. Geen gedoe meer met adressen opzoeken via Google Maps of andere apps, voortaan rijden uw bezorgers nog effectiever naar de klant.

Geschikt voor Android en iOS

De app is geschikt voor alle Android en iOS smartphones. U vindt de app in de Google Playstore of in de Apple AppStore. Zo kunnen al uw bezorgers gebruik maken van de app en kunt u uw gehele bezorgproces verbeteren.

Voordelen van de Bezorg app

De app maakt het bezorgproces voor iedereen prettiger. U bent blij dat u het overzicht kunt houden over alle orders en uw bezorgers zijn blij met de eenvoudige navigatie vanuit de app. Bovendien maakt u uw klanten blij door sneller en efficiënter te bezorgen. Hieronder ziet u nogmaals alle voordelen van de Bezorg App op een rij:

 

  • Navigatie vanuit de App
  • Bel direct de klant met een druk op de knop
  • Rond openstaande orders eenvoudig af
  • Blijf op de hoogte van de locatie van uw bezorgers via de overzichtskaart
  • Een naadloze koppeling met de CashDesk bezorgsoftware
  • Contactloos betalen met QR codes: geen PIN automaat nodig

 

U vindt de Bezorg app in de Google Playstore en de Apple App Store.

Wilt u ook gebruik maken van de Bezorg app? Dan heeft u een uitbreiding van uw CashDesk-licentie nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie: 020-8202196