Heb je een Thuisbezorgd minisite? Dit is wat Koninklijke Horeca Nederland daarover zegt!

Wanneer je een bezorgrestaurant hebt en je werkt samen met Thuisbezorgd dan is de kans groot dat je ook een minisite hebt. Koninklijke Horeca Nederland legt uit waarom dat niet altijd handig voor je is.

 

Wat is het probleem

Wanneer restaurants zich aansluiten bij Thuisbezorgd, maakt Thuisbezorgd automatisch een kleine website voor ze aan. Dit lijkt handig, maar het kan voor verwarring zorgen. De website bevat namelijk de naam van jouw restaurant en maakt gebruik van je logo. Klanten denken daardoor misschien dat ze op de officiële website van jouw restaurant zijn beland, terwijl dat niet zo is.

 

Waarom moet je dit weten?

Dit kan verwarrend zijn voor je klanten. Ze denken dat ze direct met jouw restaurant te maken hebben, terwijl dat niet het geval is. Om dit te voorkomen, is het slim om te weten wat er gebeurt en actie te ondernemen. De minisite zorgt ook voor meer besteltraffic via Thuisbezorgd  en daar betaal jij als restaurant weer de commissie voor. Je echte eigen website concurreert dus met deze minisite.

 

Wat kan je doen?

Is er voor jouw restaurant een minisite gemaakt en wil je dat liever niet? KHN heeft een vriendelijke e-mail opgesteld die je naar Thuisbezorgd kunt sturen. Hierin kun je vragen om jouw naam van de minisite te halen. Door dit te doen, behoud je de controle over je eigen naam en voorkom je misverstanden met je klanten. Je kan eenvoudig controleren of dat ook voor jou het geval is door in Google je restaurantnaam in te geven.

 

Voorbeeld e-mail die je kan sturen

Als je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken, heeft KHN een voorbeeld e-mail gemaakt die je kunt gebruiken. Je kunt de e-mail hier downloaden: Voorbeeld E-mail naar Thuisbezorgd

 

Contactgegevens KHN

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met KHN via:

– E-mail: info@khn.nl

– Telefoon: 0348 – 489 489

 

*Disclaimer: Voor meer informatie en de voorbeeld e-mail, bekijk het artikel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).*

Bron:

https://www.khn.nl/kennis/maak-je-gebruik-van-thuisbezorgd-let-op-bestaan-van-minisite-met-jouw-bedrijfsnaam

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?