De case

“Samenwerking Bezorgsoftware van CashDesk met het gezonde fastfood concept Eazie”

CashDesk, dé specialist op gebied van horeca kassasystemen en bezorgsoftware, is een samenwerking aangegaan met Eazie. Binnen één dag zijn alle 27 vestigingen van Eazie live gegaan én overgestapt op de software van CashDesk. Dit verliep vlekkeloos en zonder onderbrekingen. Met Eazie haalt CashDesk een klant in huis die gezonde voeding hoog in het vaandel heeft staan.

Over Eazie

Eazie is een gezonde fastfood formule. Bij Eazie kun je terecht voor de heerlijkste wokmaaltijden (a la minute gewokt), verse salades, wraps, fruitige smoothies en nog veel meer. De maaltijden zijn voedzaam, laag in calorieën én helemaal zelf samen te stellen. Bovendien worden de gerechten met dezelfde snelheid en tegen dezelfde prijs aangeboden als traditionele fastfoodketens. Eazie werkt volgens een franchiseformule. Je kunt fysiek bij een restaurant gaan eten, de bestelling afhalen of jouw favoriete gerecht thuis laten bezorgen. De software van CashDesk helpt de franchisenemers daarbij.

Intensief voorbereidingstraject

Eazie wilde groeien en de huidige POS leverancier paste niet (meer) goed in dit plaatje. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. CashDesk kwam hierbij het beste uit de verf. CashDesk levert op maat gemaakte websites, bestel apps en bezorgsoftware met kassafuncties voor professionele bezorgrestaurants. Bovendien speelt CashDesk in op de behoeftes van franchiseorganisaties met opties zoals centraal menu-management, franchiseportal en data warehouse. Het voorbereidingstraject was erg intensief. Zo heeft Cashdesk de wensen van Eazie uitvoerig besproken. Begin december 2021 hebben CashDesk en Eazie samen gezeten om het plan uit te denken en werken. Er is een wekelijks overleg ingepland om de voortgang te bespreken. Eazie wilde graag met alle systemen in een keer over op de software van CashDesk. Dit betekende dat er 27 vestigingen, +- 54 systemen en 75+ printers overgezet moesten worden. En dat allemaal zonder de vestigingen te moeten sluiten. Een flinke klus, maar met goede communicatie én de medewerking van alle partijen is dit vlekkeloos verlopen. In vier weken tijd zijn de medewerkers getraind, zijn de nieuwe systemen live gegaan én heeft Eazie voor het eerst gebruik gemaakt van de software van CashDesk

Betrouwbare software voor franchisers

Als franchisegever wil je het overzicht houden over je franchisenemers. Het franchise bezorgsysteem van CashDesk geeft je alle inzichten een tools die nodig zijn, voor zowel de franchisegever als de franchise restaurants. De restaurants worden voorzien van een gebruiksvriendelijk én professioneel POS systeem. Je vindt alle data eenvoudig en snel terug in het franchiseportal (cloud based portal). Zo blijf je altijd op de hoogte van de status en prestaties van je franchisenemers. Wil je weten wat CashDesk voor je kan betekenen? Neem dan contact op met CashDesk om de mogelijkheden te bespreken.

 

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?