Het Speelkasteel

Restaurant

“Zelfs wanneer iets nog niet is ontwikkeld staan ze hiervoor open en denken ze echt met je mee. Ik kan CashDesk aan iedereen aanraden en ben gewoon héél tevreden!” – Alieke, Het Speelkasteel

De case

Binnen enkele dagen een op maat gemaakt kassasysteem

Het Speelkasteel is het leukste, veiligste en schoonste speelparadijs in Nederland. Hier kunnen kinderen naar hartelust klimmen, buiten spelen of een duik nemen in het ballenbad. In het speelparadijs bevindt zich ook nog een pannenkoekenrestaurant. Om het logistiek goed te laten verlopen had het Speelkasteel behoefte aan een geschikt kassasysteem. Dit had destijds echter veel haast wegens een probleem met de vorige leverancier. Benieuwd hoe ze dit met CashDesk hebben opgelost? Lees dan verder!

De situatie

Het Speelkasteel bestaat al meer dan vijftien jaar en is een droom voor menig kind. Het is een schoon en veilig speelparadijs van maarliefst 7000m2 voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Ook heeft het een buitenspeeltuin, mega trampolines en een lekkere lounge voor de ouders. Het Speelparadijs wordt maandelijks bezocht door bijna 5000 kinderen en hun ouders.

 

De lounge bevindt zich in het restaurant, dat vier jaar geleden open ging zodat ouders in alle rust een hapje kunnen eten. Hier kunnen ze genieten van pannenkoeken, maaltijdsalades of een goeie hamburger terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Dat hier behoefte aan was blijkt: de bezoekers blijven maar komen. Zo hebben ze momenteel plek voor 230 couverts.

De uitdaging: het kassasysteem was opeens uit de lucht

Voordat Het Speelkasteel klant werd bij CashDesk maakten ze in het restaurant gebruik van een alternatief online kassasysteem. Het bedrijf dat dit systeem leverde ging helaas failliet en was ineens uit de lucht. Ze hadden opeens geen kassasysteem meer en moesten razendsnel wat regelen. Wegens de grootte van Het Speelkasteel kon dit geen standaard kassasysteem zijn maar zou het op maat gemaakt moeten worden. Ze waren bang dat de realisatie hiervan erg lang zou duren.

De oplossing: binnen een paar dagen een op maat gemaakt kassasysteem

Na wat zoeken op het internet kwam het Speelkasteel uit bij CashDesk, wat toevallig ook in Hoofddorp was gevestigd. Er zat natuurlijk haast bij omdat Het Speelkasteel op dat moment het speelparadijs en het restaurant zonder kassasysteem draaiende moest houden. CashDesk verzorgde echter zonder problemen binnen een paar dagen een op maat gemaakt kassasysteem wat perfect aansloot op de wensen van Het Speelkasteel.

 

CashDesk deed er daarnaast nog een schepje bovenop, door functies toe te voegen die het oude systeem niet bood. Zo werd de toegangsprijs in het systeem verwerkt, was het mogelijk om hetzelfde systeem zowel aan de bar, bij de entree en in het restaurant te gebruiken en werd de Ober App toegevoegd waarmee draadloze en directe communicatie mogelijk is tussen de keuken en het restaurant.

De resultaten: meer functionaliteit en sneller schakelen

Het kassasysteem werkt naar behoren en wordt constant aangepast aan de behoefte van Het Speelkasteel. Zo kunnen er in overleg nieuwe functies aan het systeem worden toegevoegd wanneer dit nodig is. Hierdoor loopt het restaurant probleemloos met een groot aantal couverts.

 

Ook vindt de bedrijfsleidster het prettig om te werken met TeamViewer. Hiermee kan CashDesk, wanneer er een probleem is, meekijken in het kassasysteem terwijl ze aan de telefoon zitten. Zo wordt telefonische ruis voorkomen en komen ze samen sneller tot een oplossing.

Over de samenwerking met CashDesk

Het Speelkasteel maakt nu bijna een jaar gebruik van het systeem van CashDesk en zijn naar eigen zeggen “Super tevreden!”.

 

“De aardige jongens van CashDesk zijn altijd bereikbaar voor vragen of hulp. Als ik ergens tegenaan loop gaan ze er meteen mee aan de slag.”

 

Het Speelkasteel waardeert met name de openheid voor feedback van CashDesk.

 

“Zelfs wanneer iets nog niet is ontwikkeld staan ze hiervoor open en denken ze echt met je mee. Ik kan CashDesk aan iedereen aanraden en ben gewoon héél tevreden!” – Alieke, Het Speelkasteel

 

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?