Live order tracking maakt het bestelproces inzichtelijk voor jouw klanten

Live order tracking systeem

 

Voor consumenten is het altijd fijn om te weten waar ze aan toe zijn. Met het Live order tracking systeem van Cashdesk kunnen consumenten live een geplaatste bestelling volgen. Het Live order tracking systeem is beschikbaar voor alle door Cashdesk gemaakte bestel websites. Door deze optie in te zetten voorkom je veel telefoontjes van klanten die vragen wat de status van hun bestelling is.

Het Live order tracking systeem van Cashdesk is verdeeld in zeven stappen:

 

  1. Verstuurd naar het restaurant
  2. Ontvangen door het restaurant
  3. Klaar voor bereiding
  4. Wordt bereid
  5. Klaar voor bezorging
  6. Onderweg
  7. Bezorgd

 

Zodra een volgende stap is bereikt zal er automatisch een update plaatsvinden en wordt het volgende vakje groen.

 

Voordeel voor de consument: direct zicht op de stappen die genomen zijn van zijn order: hij kan de order volgen

Voordeel voor het restaurant: is het druk? Dan ziet de klant in welke processtap de bestelling staat. Dit voorkomt telefoontjes en slechte reviews.

 

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van een bestelling ziet de consument direct de stappen in beeld. Bovendien is in de bevestigingsmail een link opgenomen naar de order checker. Zo weet de consument altijd waar precies zijn pizza, sushi, of andere bezorgmaaltijd is!

Oplossingen van Cashdesk

We hoeven u niet uit te leggen hoe belangrijk het internet is geworden voor de horecasector. Een website is dan ook het visitekaartje van uw restaurant geworden. Als klanten naar u zoeken wilt u uiteraard goed voor de dag komen met een mooie, professionele website. CashDesk kan u hierbij helpen. Wij zorgen dat u een representatieve en goed vindbare website heeft. Neem contact op met Cashdesk als u meer wilt weten over het Live order tracking systeem van Cashdesk. Daarbij kunt u het bezorgproces nog efficiënter maken door uw koeriers te verbinden met onze bezorg app, waarmee u en uw bezorgers altijd weten waar ze aan toe zijn.

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?