Ik wil  

Easy-Dish

Easy-Dish

Koppeling Easy-Dish / CashDesk

Easy-Dish maakt bestellen aangenamer, slimmer en duurzamer. Dit bestel platform voor bedrijven werkt samen met leveranciers die geselecteerd worden op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Op Easy-Dish kun je de producten bestellen bij alle leveranciers, van de grote tot en met de lokale leverancier. Easy-Dish levert een sterk toegevoegde waarde voor grootverbruikers die vanaf één of meerdere locaties bij meerdere leveranciers inkopen. Dit wordt nog gemakkelijker door de koppeling met CashDesk
Wilt u meer weten over de Easy-Dish koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. 

Hieronder enkele voordelen samengevat:

 

  1.  Bestellen bij al uw leveranciers
  2.  Producten van verschillende leveranciers op één bestellijst
  3.  Per product alle informatie die u nodig heeft
  4.  Managers hebben een beter overzicht
  5.  Gemakkelijk en overzichtelijk betalen

 

Op Easy-Dish kunt u producten bestellen bij al uw leveranciers, van de grote tot en met de lokale leverancier. Ook is het mogelijk om producten van verschillende leveranciers aan één bestellijst toe te voegen.  Alle informatie die u nodig heeft van ingrediënten tot levertijd kunt u vinden bij elk product. Het betalen van uw bestellingen is ook gemakkelijk gemaakt doordat al uw facturen op één plek te vinden zijn. Wilt u meer weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

 

Gaat uw restaurant met de tijd mee?
Check het hier


Lees onze blogs voor andere handige tips en trends

https://www.cashdesk.nl/blog/


Al onze koppelingen staan hier
https://www.cashdesk.nl/partner-connections/

 

Over Cashdesk

Wij maken het gebruik van verschillende systemen overbodig door alle benodigdheden in één systeem mogelijk te maken. Eén systeem waarmee een klantenbestand wordt opgebouwd. Eén systeem waar alle informatie beschikbaar is. En één systeem waar alle orders van zowel in het restaurant als die online binnenkomen mee geregeld worden. Zo draagt de software van Cashdesk bij aan een beter inzicht in de processen en verkort het de bereidingstijd en bezorgtijd van het eten, terwijl het gemak van de consument en restaurant wordt vergroot.