Ik wil  

Multisafepay

Multisafepay

CashDesk / Multisafepay

Samen met Multisafepay hebben wij een unieke koppeling ontwikkeld met onze kassa / orderverwerking software. Het CashDesk systeem en de Multisafepay diensten kunnen hier door samenwerken waardoor uw werkproces geautomatiseerd wordt. Wilt u professioneel werken zoals andere grote franchiseketens? Dan is CashDesk onmisbaar!
Neem hier contact met ons op als u wilt weten wat CashDesk voor u kan doen.

Enkele voordelen samengevat:

  1. Oplossingen per branche
  2. Een gespecialiseerd & gecertificeerd support team
  3. Betaal methoden die aansluiten op uw doelgroep
  4. Een persoonlijke app met inzicht in uw eigen data

 

De koppeling

Door de koppeling tussen Multisafepay en CashDesk kunnen uw klanten nu ook online betalen.  Doormiddel van de koppeling tussen Multisafepay en CashDesk  kunnen klanten op bijvoorbeeld uw eigen website veilig en snel online betalen. Doordat klanten kunnen betalen met betaalmethoden als IDEAL, VISA, MasterCard, en meer wordt uw bereik vergroot en kunt u voldoen aan de betaal wensen van uw doelgroep.

 

Betalen op uw website

Tegenwoordig bekijkt meer dan 65% van de bezoekers uw website via een mobiel apparaat.  Als u de gewenste betaalmethoden van uw doelgroep wilt kunnen aanbieden is het van belang dat u beschikt over een eigen website waar u zelf controle over heeft. Daarbij moet uw website ook mobiel vriendelijk worden gemaakt! Daarom besteden wij ruimschoots aandacht aan het maken van een website die zich aanpast aan het formaat waarop deze bekeken wordt. Wilt u dit ook? klik hier, of neem contact op met CashDesk. Of uw gasten u nu opzoeken op hun laptop, tablet of telefoon, online betalen wordt makkelijk en veilig gemaakt door de koppeling tussen Multisafepay en CashDesk.

 

Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant? Lees dan hier
https://www.cashdesk.nl/restaurant-website-maken/

 

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.nl/blog/

 

Al onze koppelingen staan hier
https://www.cashdesk.nl/partner-connections/

 

Over Cashdesk

Cashdesk is een internationaal opererende leverancier op het gebied van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants en voor traditionele restaurant`s. Naast een koppeling met Multisafepay heeft het POS-systeem van Cashdesk koppelingen met diverse bestelwebsites en diensten, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. Als u alle koppelingen net als die van Multisafepay wilt bekijken dan kunt u kijken op de pagina partner connections.

In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.
Wilt u weten wat CashDesk voor u kan betekenen neem dan contact met ons op!