Ik wil  

Onesix

Onesix

Hoe werkt de Onesix koppeling?

In samenwerking met Onesix hebben wij een koppeling ontwikkeld met onze kassa software.
Onesix levert  bestelzuilen voor de horeca branche.
Wanneer een consument een order plaatst op een bestelzuil dan wordt deze order direct naar CashDesk POS gestuurd.
Hierdoor is alle informatie over uw hele horeca bedrijf op één plek verzameld en overzichtelijk, managers kunnen daardoor snel de nodige informatie vinden. Wilt u meer weten over de Onesix koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

 

 

Over CashDesk

Cashdesk is een internationaal opererende leverancier van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants, en traditionele restaurants. Het POS-systeem van Cashdesk heeft koppelingen met diverse bestelwebsites, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.

Wij maken het gebruik van verschillende systemen overbodig door alle benodigde functionaliteiten in één systeem mogelijk te maken. Eén systeem waarmee een klantenbestand wordt opgebouwd. Eén systeem waar alle financiële informatie beschikbaar is. Eén systeem waar alle orders van zowel in het restaurant als die online binnenkomen mee gemanaged worden. Zo draagt de POS-software van Cashdesk bij aan een beter inzicht in de processen en verkort het de bereidingstijd en bezorgtijd van het eten, terwijl het gemak voor consument en restaurant wordt vergroot.