Ik wil  

Scoober

Scoober

Scoober koppeling met CashDesk

Scoober is een dochteronderneming van Thuisbezorgd , Scoober zorgt ervoor dat restaurants die geen bezorgers hebben nu ook kunnen bezorgen. Dit gebeurd door middel van eigen koeriers, die koeriers rijden op de fiets door de stad om orders te bezorgen voor restaurants die dat anders niet zouden kunnen. Wilt u meer weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Wat zijn de voordelen?

Als uw restaurant geen eigen bezorgers heeft biedt Scoober een mooie oplossing. U ontvangt van Thuisbezorgd een bestelling en de scoober  koerier komt deze ophalen en levert deze af bij de klant. Ook is het mogelijk om van de dienst gebruik te maken als u een extra bezorger nodig heeft voor uw restaurant. Alle processen van deze dienst worden automatisch geregeld door de koppeling in uw CashDesk kassa software.

Over de koppeling

De Scoober (Thuisbezorgd.nl) koeriers werken met een app. Als de koerier een order aangeboden krijgt kan de koerier de order op komen halen bij het restaurant en vervolgens bezorgen bij de consument. De koppeling met het CashDesk kassasysteem zorgt ervoor dat alle informatie en data automatisch in uw systeem gesynchroniseerd wordt.

Over Cashdesk

Cashdesk is een internationaal opererende leverancier van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants en voor traditionele restaurant`s. Naast Scoober heeft het POS-systeem van Cashdesk koppelingen met diverse bestelwebsites en diensten, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.
Wilt u weten wat CashDesk voor u kan betekenen neem dan contact met ons op!

 

Wilt u tips voor het vinden van personeel?
kijk hier

Gaat uw restaurant met de tijd mee?
Check het hier

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.nl/blog/

Al onze koppelingen staan hier
https://www.cashdesk.nl/partner-connections/