Ik wil  

Sneleten.nl

Sneleten.nl

Koppeling Sneleten / CashDesk

Sneleten.nl is een order leverancier, op het bestelplatform van de orderleverancier kunnen consumenten maaltijden bestellen die thuis afgeleverd worden. Als u uw restaurant aansluit bij Sneleten.nl komt uw restaurant op het bestelplatform. CashDesk heeft in samenwerking met een koppeling met het CashDesk kassa systeem ontwikkeld.

Wilt u meer weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Enkele voordelen samengevat:

  1.  Automatische import van orders
  2.  Automatisch printen
  3.  Waar de order ook vandaan komt u krijgt altijd een identieke bon
  4.  Klantherkenning
  5.  Regelt de bezorg route`s voor uw koeriers
  6.  Houdt uw kassa bij

 

Sneleten.nl

 

Hoe werkt Sneleten?

Hoe werkt het? Uw restaurant wordt gekoppeld om vervolgens te verschijnen op het bestelplatform. Vanaf het moment dat uw restaurant op het bestelplatform staat kunnen consumenten bij uw restaurant bestellen.
De bestelling is nadat een consument bestelt heeft altijd gelijk zichtbaar in uw kassa. Ook wordt de bon wordt direct op uw printers uitgeprint door CashDesk kassa software.

 

De Sneleten koppeling

De koppeling zorgt ervoor dat uw kassa van CashDesk en het platform samen werken. Uw restaurant op het bestelplatform plaatsen kan dus een waardevolle toepassing zijn voor uw restaurant, Echter rekent Sneleten een fee, maar daarvoor heeft CashDesk een oplossing. Wilt u meer weten over onze oplossing kijk dan hier! Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. Lees onze blog over andere software voor uw horecabedrijf.

 

Wilt u weten hoe u met een eigen website orders kunt ontvangen? Lees dan hier
https://www.cashdesk.nl/bezorg-software/


Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant? Lees dan hier

https://www.cashdesk.nl/restaurant-website-maken/


Lees onze blogs voor andere handige tips en trends

https://www.cashdesk.nl/blog/


Al onze koppelingen staan
hier
https://www.cashdesk.nl/partner-connections/