Ik wil  

Tabletmenukaart

Tabletmenukaart

Koppeling Tabletmenukaart / CashDesk

In samenwerking met tabletmenukaart.nl hebben wij een koppeling ontwikkeld met onze kassa software.

Uw gasten kunnen zelf de bestelling invoeren en uw kassa doet de rest.

 

Hoe werkt Tabletmenukaart?


Hoe werkt het? U geeft uw gast een Tabletmenukaart en geeft daarbij een korte uitleg. De gast kan daarna in zijn eigen tempo door uw menukaart heen bladeren en op ieder gewenst moment bestellen. De bestelling wordt direct op uw printers uitgeprint door CashDesk kassa software.

De menukaart is de vitrine van uw restaurant


Via de Tabletmenukaart kunnen uw gasten van elk gerecht een foto zien of zelfs een filmpje.
Op deze manier kunt u uw product op elke gewenste wijze laten zien aan de gast.
Kent u dat gevoel dat u een reclame over eten ziet en denkt:daar heb ik nu zin in?
Dat is precies wat de Tabletmenukaart kan doen voor uw gerechten!

Wat zijn de voordelen?

Een van de belangrijkste voordelen van een tablet menukaart is dat het u tijd en geld bespaart. Omdat gasten zelf bestellen is de kans groot dat er een aantal extra gerechten of drankjes worden besteld en dat leidt tot meer omzet!
Ook de wachttijden aan een tafel om te bestellen behoren tot het verleden. Gasten kunnen zelf hun bestelling plaatsen via de Tabletmenukaart op hun tafel. Dit betekent dat ze niet langer hoeven te wachten tot iemand aan tafel hun bestelling komt opnemen.
Ook de verplichte allergenen bij een gerecht kunnen nu op een professionele manier getoond worden.
Het opnieuw printen van uw menukaarten is vanaf nu verleden tijd, het menu in de tablet kan op elk gewenst moment worden aangepast.

 

tablet-menukaart
tablet-menukaart

Hieronder enkele voordelen samengevat:

  1. De keuken is productiever
  2. De bediening is productiever inzetbaar
  3. Gasten ervaren een verbetering van de service
  4. Managers hebben een beter overzicht
  5. De gemiddelde besteding zal met 6 – 7 euro per persoon omhoog gaan
  6. Minder personeel nodig én daarnaast zijn uw tablets natuurlijk nooit ziek!

Op maat gemaakt


Een Tabletmenukaart wordt met uw eigen logo en compleet in uw huisstijl met een professionele look & feel geleverd waardoor de tablet altijd past in de uitstraling van het restaurant. De knoppen zijn naar eigen wens te ontwerpen. Kies uit een eigen icoon of een geheel eigen ontwerp. Uw creativiteit is de enige beperking. Lees onze tips voor het optimaliseren van uw menukaart.

Feedback van uw gasten


Dag in dag uit houden de Tabletmenukaarten de ervaringen onder uw gasten bij. Zo weet je al heel snel waarop je moet sturen. Die nummer 1 horeca hotspot komt zo wel heel dichtbij!
Ook is het mogelijk om op de feedback pagina uw gasten om een e-mail adres te vragen. dit is handig want e-mail marketing kan heel effectief zijn om je gasten vaker terug te laten komen.

 

Zijn er meerdere talen beschikbaar?

Uw menukaart in de taal van uw gast maakt verkopen een stuk makkelijker. Zij bestellen en u ontvangt het gewoon in het Nederlands. Dit voorkomt dure fouten en verbreekt de taalbarrières voor toeristen en internationale gasten.

 

De Tabletmenukaart software

Een Tabletmenukaart kan dus een waardevolle toepassing zijn voor uw restaurant. Het voorkomt wachttijden en werkt efficiënter voor uw personeel en gasten.  Wilt u meer weten over de Tabletmenukaart software? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. Lees onze blog over andere software voor uw horecabedrijf.

 

Al onze koppelingen staan hier

 

Lees onze blogs voor handige tips en trends
https://www.cashdesk.nl/blog/