Ik wil  

Thuisbezorgd koppeling

Thuisbezorgd koppeling

Koppeling Thuisbezorgd / CashDesk

In samenwerking met de orderleverancier voor bezorg en afhaal restaurants Thuisbezorgd.nl hebben wij een koppeling ontwikkeld met onze kassa software. De koppeling zorgt ervoor dat uw orders automatisch en in uw kassa verwerkt worden. Op thuisbezorgd.nl kunnen consumenten snel en gemakkelijk online eten bestellen bij ± 7500 bezorgrestaurants. De core business van het bedrijf Thuisbezorgd bestaat uit het aanleveren van orders voor aangesloten restaurants. Wilt u meer weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen.

Hoe werkt Thuisbezorgd?

Hoe werkt het? Uw restaurant wordt aangesloten aan het online bestelplatform van Thuisbezorgd. Nadat uw restaurant gekoppeld is verschijnt uw restaurant op het bestelplatform. Consumenten kunnen nu orders bij uw restaurant plaatsen.

 


De menukaart is de vitrine van uw restaurant

Via de menukaart op het platform van Thuisbezorgd kunnen consumenten van elk gerecht een foto zien. Op deze manier kunt u uw product op elke gewenste wijze laten zien aan de gast.


Hieronder enkele voordelen samengevat:

  1. Automatische import van orders
  2. Automatisch printen
  3. Waar de order ook vandaan komt u krijgt altijd een identieke bon
  4. Klantherkenning
  5. Regelt de bezorg route`s
  6. Houdt uw kassa bij


De koppeling

Uw restaurant op het bestelplatform plaatsen kan dus een waardevolle toepassing zijn voor uw restaurant. Echter behoud Thuisbezorgd een fee waardoor elke order u ook geld kost, CashDesk heeft hier een kosten besparende oplossing voor. Wilt u meer weten over onze oplossing kijk dan hier! Neem dan contact met ons op of kijk op onze website wat Cashdesk voor u kan betekenen. Lees onze blog over andere software voor uw horecabedrijf.

 

Wilt u weten hoe u met een eigen website orders kunt ontvangen? Lees dan hier
https://www.cashdesk.nl/bezorg-software/

 

Wilt u de do`s en dont`s voor de website van uw restaurant? Lees dan hier
https://www.cashdesk.nl/restaurant-website-maken/

 

Lees onze blogs voor andere handige tips en trends
https://www.cashdesk.nl/blog/

 

Al onze koppelingen staan hier