Ik wil  

Ultimatum

Ultimatum

Koppeling Ultimatum app / CashDesk

Samen met Ultimatum app hebben wij een unieke koppeling ontwikkeld met onze kassa / orderverwerking software. Het CashDesk systeem en de Ultimatum app kunnen hier door samenwerken waardoor uw werkproces geautomatiseerd wordt. Wilt u professioneel werken zoals andere grote franchiseketens? Dan is CashDesk onmisbaar!
Neem hier contact met ons op als u wilt weten wat CashDesk voor u kan doen.

 

Enkele voordelen:

  • Uw online orders worden automatisch geimporteerd en geprint. Dus ook van Ultimatum app
  • De Bonnen zien er hetzelfde uit met uw eigen logo en een duidelijk verwijzing naar uw eigen website
  • Uw administratie op één plek, uw complete omzetrapporten eenvoudig en compleet aan het einde van de avond
  • De gewerkte uren, het kasgeld en de gereden ritten van koeriers worden bijgehouden
  • Uw koeriers kunnen makkelijk en snel bekijken waar ze heen moeten en welke orders gecombineerd kunnen worden via Google Maps
  • Persoonlijke bonnen waarin de klant gewezen wordt op de mogelijkheid via uw eigen site te bestellen
  • U kunt uw eigen klanten beheren binnen CashDesk en door middel van mailacties uw klanten stimuleren via uw eigen website te bestellen

 

 

Over de koppeling

De koppeling tussen Ultimatum en CashDesk zorgt ervoor dat alle informatie en data van uw website en app automatisch in het kassa systeem van CashDesk gesynchroniseerd wordt. Op deze manier hoeft u het process niet handmatig aan te sturen. Ook hoeft u de data en informatie niet handmatig in te vullen in de CashDesk kassa software. Omdat de website`s of app`s een koppeling hebben met het systeem van CashDesk worden er geen fouten gemaakt in uw administratie of order process.

 

Bekijk hier een voorbeeld van een website

 

Gaat uw restaurant met de tijd mee?
Check het hier


Lees onze blogs voor andere handige tips en trends

https://www.cashdesk.nl/blog/


Al onze koppelingen staan hier
https://www.cashdesk.nl/partner-connections/

 

Over Cashdesk

Cashdesk is een internationaal opererende leverancier op het gebied van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants en voor traditionele restaurant`s. Naast ultimatum app heeft het POS-systeem van Cashdesk koppelingen met diverse bestelwebsites en diensten, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. Als u alle koppelingen net als die van Ultimatum app wilt bekijken dan kunt u kijken op de pagina partner connections. In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.
Wilt u weten wat CashDesk voor u kan betekenen neem dan contact met ons op!