Ik wil  

Vegafoodies

Vegafoodies

Vegafoodies

Via de website van Vegafoodies kunnen consumenten exclusief Vega(n) maaltijden bestellen bij restaurants

Over Vegafoodies

Via de website van Vegafoodies kunnen consumenten exclusief Vega(n) maaltijden bestellen bij restaurants die wel of geen eigen bezorgdienst hebben. Zodat de groeiende vraag naar Vega(n) maaltijden de juiste aandacht krijgt die het verdient. Vegafoodies huurt bezorgers in die op een fiets in de drukke steden van Nederland Vega(n) maaltijden bezorgen. Vegafoodies levert niet alleen de orders aan restaurants maar ook de bijbehorende koeriers, voor restaurants die daar zelf niet over beschikken. Heeft uw restaurants een vegetarische/vegan menu?

 

Over de koppeling

De koppeling tussen Vegafoodies en CashDesk zorgt ervoor dat alle orders van Vegafoodies automatisch in het kassa systeem van CashDesk gesynchroniseerd wordt. Op deze manier hoeft u het proces niet handmatig aan te sturen. Ook hoeft u de data en informatie niet handmatig in te vullen in de CashDesk kassa software.

Veganfoodies1

Over Cashdesk

Cashdesk is een internationaal opererende leverancier op het gebied van software en POS-systemen voor afhaal- en bezorgrestaurants en voor traditionele restaurant`s. Naast Appsmen heeft het POS-systeem van Cashdesk koppelingen met diverse bestelwebsites en diensten, waardoor restaurants orders van verschillende partijen in één systeem overzichtelijk ontvangen en er geen kostbare minuten verloren gaan. Als u alle koppelingen net als die van Vegafoodies wilt bekijken dan kunt u kijken op de pagina partner connections. In Nederland is Cashdesk dé specialist in de bezorgmarkt.
Wilt u weten wat CashDesk voor u kan betekenen neem dan contact met ons op!