Ik wil  

Thuisbezorgd alternatief

Thuisbezorgd alternatief

Concurrentie van platforms

Thuisbezorgd is de grootste speler in de wereld van maaltijdbezorging. Dit betekent natuurlijk niet dat u zich neer moet leggen bij de commissies die u betaalt voor een bestelling. Als ondernemer is het aan u de uitdaging om zoveel mogelijk van uw klanten te motiveren via uw eigen kanalen te bestellen.

De makkelijkste manier om klanten over te halen via uw eigen kanalen te bestellen is het bieden van een website die net zo goed werkt als het platform van Thuisbezorgd zelf. De oplossing ligt dus in uw eigen handen! Wanneer de juiste marketingtools ingezet worden is het mogelijk 30-70% van uw bestellingen via uw eigen website te ontvangen. Een gemiddeld bezorgrestaurant bespaart hiermee al snel €10.000,- per jaar!

 

Bereken wat u betaalt en wat u kunt besparen


 

Alternatieven op Thuisbezorgd

Een andere optie is om u aan te melden voor één van de bestelplatforms die relatief lage commissies in rekening brengen. Wij hebben de negen meest noemenswaardige bestelplatforms met elkaar vergeleken en overzichtelijk gepresenteerd op onze blog. Naast verschillen in kosten en commissies hebben wij ook de verschillen in bereik, bezorgopties en bezorggebied voor u in kaart gebracht. U kunt het blogbericht hier vinden.

Maak jouw klant weer écht jouw klant

Als ondernemer streeft u onafhankelijkheid na. Uw bestellingen laten lopen via de kanalen die u controleert en zoveel mogelijk via uw eigen website. Elke bestelling via de eigen website betekent geen commissie die verloren gaat aan een van de platforms. Maak uw klant weer écht uw klant! Platforms als Thuisbezorgd of concurrentie als Deliveroo en UberEats brengen klanten binnen, maar snoepen tegelijkertijd wel delen van de omzet weg. Neem het heft in eigen hand en zorg voor een platform dat vóór u werkt in plaats van met u. Hier kunnen wij u bij helpen! CashDesk levert websites die veel vóór u kunnen doen. Uiterlijk, vindbaarheid en support zijn allemaal elementen die bij CashDesk uitstekend geregeld zijn.

Restaurant aanmelden

Uw restaurant aanmelden gaat makkelijk bij ons, wij zijn immers altijd bereikbaar via de telefoon of mail. Zet de eerste stap en betreed de wereld van maaltijdbezorging vol vertrouwen en goede moed omdat u weet dat u een sterk platform heeft waar u op kunt bouwen (de eigen website gecreëerd door CashDesk). Geen percentages die verdwijnen, een directe lijn met uw klanten en spaaracties naar eigen wens invullen. Het kan en moet allemaal om succesvol een eigen bezorgsite op te zetten. Ben jij er als ondernemer klaar voor het heft in eigen handen te nemen?

Uw website van CashDesk als beste alternatief op Thuisbezorgd

Wij maken uw website, volledig in de huisstijl van uw restaurant, compleet met uw eigen logo. Bovendien besteden we veel aandacht aan het persoonlijk maken van uw website door middel van lettertypen, foto’s, kleurgebruik en extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een professionele look die 100% bij uw restaurant past. Een goede website is niets waard als uw klanten deze niet kunnen vinden. Daarom besteedt CashDesk veel tijd aan de vindbaarheid van uw site. Zo heeft u het meeste profijt van uw nieuwe, professionele website. Een bestelwebsite gemaakt door CashDesk is zoals het hoort: duidelijk en snel in gebruik voor de klant. Geen onnodige informatie, maar een prettige website waarop de klant eenvoudig kan bestellen. Lees hier alles over de voordelen van een CashDesk website. Terwijl de klant zijn eten gemakkelijk besteldt bespaart u geld, daarom zijn wij uw Partner in Delivery!

Neem nu contact op →