Ik wil  

Bel ons op +00 31 2082021 96        Demo

Eigen bestelwebsite voor jouw bezorg- of afhaalrestaurant

Eigen bestelwebsite voor jouw bezorg- of afhaalrestaurant

We kunnen een bestelwebsite bouwen in jouw eigen huisstijl, zodat je niet afhankelijk bent van platforms als Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Je bespaart hiermee een commissie van 14% per bestelling. Een gemiddeld bezorgrestaurant bespaart al snel €10.000,- per jaar. Benieuwd wat het jou oplevert? Bereken hier de winst voor je eigen bezorgrestaurant.

 

Op maat gemaakt

Wij maken uw bestel website volledig in de huisstijl van uw restaurant, compleet met uw eigen logo. Bovendien besteden we veel aandacht aan het persoonlijk maken van uw website door middel van lettertypen, foto’s, kleurgebruik en extra functionaliteiten. Dit zorgt voor een professionele look en feel die 100% bij uw restaurant past.

De laagste iDEAL kosten!

Bij Cashdesk staat eerlijk zaken doen en transparantie hoog in het vaandel. Wij zijn de enige partij die geen verborgen kosten hanteert en rekenen slecht €0,10 iDEAL transactiekosten per order aan het restaurant. Daarmee zijn wij de goedkoopste aanbieder. Doorgaans wordt er tussen de €0,25 en €0,75 per order in rekening gebracht.

Vooruit bestellen

Ruim 2% van de bestellingen worden vooruit besteld. Met een CashDesk website kunnen klanten eenvoudig 10 dagen vooruit bestellen.

Live order checker

Met de live order checker van Cashdesk kunnen consumenten live een geplaatste bestelling volgen. Door deze optie in te zetten voorkom je veel telefoontjes van klanten over de status van hun bestelling.

Volledig responsive

Meer dan 70% procent van uw klanten bestelt via een mobiel apparaat. Daarom leveren wij uitsluitend responsive websites die zich aanpassen aan het apparaat waarop ze worden gebruikt. Uw nieuwe website is dus ook geschikt voor smartphones en tablets.

Duidelijk en snel

Een goede website is niets waard als uw klanten deze niet kunnen vinden. Daarom besteedt CashDesk veel tijd aan de vindbaarheid (SEO) van uw website. Zo heeft u het meeste profijt van uw nieuwe, professionele website.

Betaalmogelijkheden

CashDesk websites ondersteunen alle gangbare betaalmethodes waaronder iDEAL, PayPal en creditcards.

Loyaliteitsprogramma's

Een effectieve manier om klanten aan u te binden: Loyaliteitsprogramma's.
Maak gebruik van klantaccounts, spaarsystemen, kortingen en/of couponcodes en zorg ervoor dat klanten keer op keer bij u terugkomen.

Upselling

Op de afrekenpagina zijn er opties tot upselling beschikbaar. Biedt de klant nog snel een drankje en/of dessert aan!

Onze voordelen

De voordelen van een CashDesk bestel website:

 • Een professionele bestelwebsite
 • Bestelmodule met diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal
 • Lage iDeal kosten
 • Geen commissies aan derde partijen
 • Geef klanten de keuze tussen bezorgen of afhalen
 • Goede vindbaarheid in Google
 • Menukaart zelf aan te passen
 • Teksten op de website zelf aan te passen
 • Product foto’s bij de menukaart mogelijk
 • Ook geschikt voor smartphones en tablets
 • Een eigen iDeal account
 • Vast maandbedrag (geen verborgen kosten)
 • Klanten krijgen een eigen account
 • Geef klanten de mogelijkheid om voor korting te sparen.
 • Live order tracking

Eten bestel website voor een bezorgrestaurant

De websites die wij maken scoren zeer goed in Google, waardoor klanten u gemakkelijk online kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw restaurant, maar ook uw producten goed gevonden kunnen worden. Uw klanten zoeken niet op uw bedrijfsnaam maar op de producten die u verkoopt zoals ‘sushi bestellen’ of ‘pizza bestellen’.

 

Als u een bezorgrestaurant heeft kunt u bovendien veel geld besparen op online orders. Door de commissie van derde partijen als Thuisbezorgd te omzeilen is alle omzet echt voor u. Een goede bestelwebsite of bestelshop levert daarom veel geld op en is dan ook snel terugverdiend.

Website voor een restaurant

Ook wanneer u een regulier restaurant heeft, is een goede website van groot belang voor uw bedrijf. Veel van uw klanten kijken voor een bezoek aan uw restaurant even snel op uw website, bijvoorbeeld om uw openingstijden of menu te checken. Een professionele uitstraling is ook dan uiterst belangrijk.

 

Bovendien bekijkt meer dan 65% van de bezoekers uw website via een mobiel apparaat. Daarom besteden wij ruimschoots aandacht aan het maken van een website die zich aanpast aan het formaat waarop deze bekeken wordt. Of uw gasten u nu opzoeken op hun laptop, tablet of telefoon; uw website ziet er altijd goed uit.

Winst op korte en lange termijn

Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen nu tevreden bent met uw nieuwe website, maar ook nog over één, twee of vijf jaar. Een website van CashDesk wordt dan ook zo gemaakt dat u nog jarenlang goed vindbaar en relevant blijft. Hierdoor is een website niet alleen een investering die zich op de korte termijn terugbetaald, maar ook een die op de lange termijn nog voor veel bestellingen, bonnen, tickets en omzet zal zorgen. Dit realiseren wij door niet alleen naar de website zelf te kijken, maar ook te kijken naar andere mogelijkheden om uw restaurant online beter vindbaar te maken.

 

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die een website van CashDesk te bieden heeft? Wilt u goed vindbaar zijn en blijven? Wilt u niet langer commissie betalen aan derde partijen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!