Werken zonder tablet van UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd

Bestellingen komen van alle kanten je bezorgrestaurant binnen. Online bestellingen via je eigen website , Thuisbezorgd, Deliveroo en UberEats. Offline bestellingen worden telefonisch geplaatst. Mogelijk wordt een deel van jouw omzet ook gegenereerd via afhaal- of restaurantgasten. Zou het niet ideaal zijn als je al deze bestellingen binnen één systeem kunt verwerken? CashDesk is in deze dé betaalbare oplossing!

CashDesk software zorgt ervoor dat al deze bestellingen binnen één systeem afgehandeld kunnen worden.  Software die niet alleen bonnetjes voor je print, maar je ook ontzorgt in het voeren van je bedrijfsvoering. Wil je inzicht krijgen in de live locaties van je koeriers? Wil je door middel van een koppeling met boekhoudsoftware je boekhouder blij maken? Of ben je juist op zoek naar manieren om meer klanten via je eigen website te laten bestellen?

Waar je ook naar op zoek bent, CashDesk kan perfecte oplossingen bieden voor jouw bezorgrestaurant! Oplossingen die jou ontzorgen en werk uit handen nemen. Oplossingen die toekomstgericht zijn en inzicht geven in wat er precies binnen je onderneming gaande is.

 

 

Garandeer jezelf van de volgende voordelen door met CashDesk software te werken:

  1. Alle orderinformatie op één plek

Of bestellingen via Thuisbezorgd, Deliveroo, UberEats of telefonisch binnenkomen, je hebt ten alle tijden inzicht in de status, wachttijd en alle andere belangrijke informatie. Nooit meer zoeken tussen bonnetjes. Een muur vol met tablets of andere oplossingen is verleden tijd: alles in één systeem!

  1. Start met data verzamelen en maak je klanten weer écht jouw klanten

Alle klantinformatie die de software binnenkomt wordt opgeslagen. Zo bouw je een compleet klantenbestand op, krijg je grip op wie je klanten zijn, en inzicht in hun bestelgedrag. Ken je klant, dat is het halve werk!

  1. Alle bonnen dezelfde lay-out

Waar een bestelling ook vandaan komt, de lay-out van de bonnen die geprint worden is altijd hetzelfde. Zo creeër je uniformiteit binnen je restaurant en is geen enkele order uitzondering op de regel. Ook is het mogelijk vertalingen op de bonnen te printen voor je buitenlandse keukenmedewerkers. Onleesbare bonnen zijn verleden tijd!

  1. Laat je ondersteunen in het bezorgproces

Het bekijken van geoptimaliseerde routes, bijhouden van wisselgeld van koeriers, én live via GPS kunnen volgen waar je koeriers zijn. Ook is er een grote kaart beschikbaar waarmee je in één oogopslag kunt zien welke bestellingen gecombineerd kunnen worden, voor optimale efficiëntie!

  1. Krijg inzicht in wat er gaande is in je onderneming

Weten welke producten goed, of juist minder verkopen? Welke postcodes je extra marketingmiddelen in moet zetten? Wat de gemiddelde bezorgtijden zijn? Het is maar een greep uit de vele inzichten die werken met CashDesk software je kan bieden als ondernemer.  Laat je gevoel ondersteunen door feiten en rapporten!

  1. Maak het leven van jou en je boekhouder minder complex

CashDesk heeft koppelingen met verschillende boekhoudsoftwarepakketten. Zo kunnen de gerealiseerde cijfers automatisch de boekhoudsoftware ingeschoten worden einde van de avond. Handmatig benzinebonnetjes overtypen is natuurlijk zonde van de tijd!

  1. Ga aan de slag met marketing

Gebruik SMS opties om je klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestellingen, en tegelijkertijd je eigen website te promoten. Twee vliegen in één klap! Verzamel hiernaast mailadressen en ga aan de slag met het rondsturen van nieuwsbrieven. Er zijn talloze manieren om marketing in te zetten, maar alle marketing begint natuurlijk met inzicht in je (potentiële) klanten en hun gegevens. Meten is weten!

 

Wie is CashDesk?

Al jaren ondersteunt CashDesk zowel in binnen- en buitenland, ondernemers in het laten groeien van hun ondernemingen. CashDesk gebruikers lopen uiteen van bedrijven als SushiPoint, Vapiano en Shabu To Go, tot de lokale ondernemer bij u om de hoek.

Binnen CashDesk werken mensen met passie voor- en veel praktijkervaring in de horeca. Wij begrijpen als geen ander dat in jouw business elke seconde goud waard is!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat.

Weten wat we voor uw restaurant kunnen betekenen?